Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Effectief en mild debridement

Snellere wondgenezing door een effectief en mild debridement.

Purilon is een milde hydrogel bestaande uit natuurlijke ingrediënten zonder enige toevoegingen. Het wordt gebruikt bij wonden voor een effectief en mild debridement van necrotisch weefsel en daarbij de weg vrijmakend voor een snellere wondgenezing.

  • Een optimale koppeling tussen hydraterende en absorberende eigenschappen (4)
  • Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen
  • Minimaliseer het risico op lekkage en maceratie


Gebruik
Purilon is geïndiceerd voor droge en geel beslagen nectrotische wonden als ook voor wonden met een mix aan necrotisch en granulerend weefsel zoals been ulcera, decubitus ulcera, niet-geïnfecteerde diabetische voet ulcera en het mag gebruikt worden op 1e en 2e graads brandwonden. De gel mag gedurende het gehele genezingsproces worden gebruikt om een vochtig wondmilieu te creëren. Purilon gel hoort te worden gebruikt in combinatie met een secundair wondverband.

Purilon assortiment en bijsluiter
   
Verkrijgbaarheid & vergoeding
   
 
Biatain wondzorg NL - Primaire functie(s)
   
Biatain wondzorg NL - WCS-model
   
Biatain wondzorg NL - Verbandwisselfrequenties
   

(C) Coloplast A/S, Denemarken. Alle producten op deze pagina zijn medische hulpmiddelen.

Divisie

Biatain wondzorg NL is een speciale divisie van AllweCare medical B.V. die de promotie, verkoop en klinische begeleiding verzorgt van de Coloplast wondzorgproducten.

Fabrikant

De fabrikant van alle producten vernoemd op dit gedeelte van onze website is Coloplast A/S te Denemarken.

Missie

Middels educatie en de inzet van hoge kwaliteitsproducten de wondgenezing bespoedigen en de maatschappelijke participatie bevorderen.

Team

Biatain wondzorg NL bestaat uit 2 account managers (noord / zuid) die worden ondersteund door het logistiek centrum van AllweCare medical B.V. te Heteren.

Service

Wij stellen e-learning, klinische lessen en samples beschikbaar. Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00