Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Ons assortiment klassieke wondzorgproducten ...


De triangel van wondbehandeling

De Triangel van wondbehandeling biedt u een ideale leidraad voor het juist inzetten van dit assortiment klassieke wondzorgproducten.

Laat elke dag tellen met de Triangel van Wondbehandeling

Coloplast, de fabrikant van Biatain®, heeft zorgprofessionals wereldwijd gevraagd wat belangrijke gebieden zijn om op te letten bij de behandeling van een wond. 6 De reactie was duidelijk: wanneer het gaat over wondmanagement hou je het wondbed in de gaten, de wondrand en de huid rondom de wond, omdat elk van de deze gebieden van significant belang zijn voor de genezing van de wond.

Wat wordt gemist is een intuïtief, eenvoudig te gebruiken wondbehandelingsframe dat deze drie gebieden bestrijkt.
 

  • Wondbed
  • Wondrand
  • Huid rondom de wond

Zo is de Triangel van Wondbehandeling ontstaan
Deze holistische aanpak met behulp van de Triangel van Wondbehandeling verzekert op een eenvoudige wijze, dat deze drie gebieden van de wond voortdurende in de gaten worden gehouden.

Volg gratis de online klinische les in wondzorg en breng de Triangel in de praktijk
Het is binnenkort mogelijk om online, dus op de locatie en het tijdstip waarop u het beste uitkomt, gratis een online klinische les te volgen waarbij u leert over alle type wonden, fases, oorzaken en facetten van moderne wond-genezing. Informeer hiernaar bij uw Biatain wondzorg NL contactpersoon of stuur ons een e-mail.

KIES op basis van productsoorten (Klassiek)
   Divisie

Biatain wondzorg NL is een speciale divisie van AllweCare medical B.V. die de promotie, verkoop en klinische begeleiding verzorgt van de Coloplast wondzorgproducten.

Fabrikant

Coloplast A/S te Denemarken.

Bekijk hier de Nederlandstalige brochure.

Missie

Middels educatie en de inzet van hoge kwaliteitsproducten de wondgenezing bespoedigen en de maatschappelijke participatie bevorderen.

Team

Biatain wondzorg NL bestaat uit 2 account managers (noord / zuid) die worden ondersteund door het logistiek centrum van AllweCare medical B.V. te Heteren.

Service

Wij stellen e-learning, klinische lessen en samples beschikbaar. Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00