Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Ons assortiment klassieke wondzorgproducten.


Triangle Of Wound Assessment (TOWA)
(De triangel van wondbehandeling)


Emmy Muller vertelt in het Wond Expertise Centrum van het Groene Hart Ziekenhuis, over haar werk als verpleegkundig specialist. Ze legt ook the Triangle Of Wound Assessment (TOWA) uit, wat een instrument is om systematisch en gestructureerd een wond te beoordelen. Duur 6:49 min. Bron: https://zorgvoorleren.nl/category/geen-categorie/
Bekijk hierboven een korte animatie van Coloplast, waarin het normale wondgenezingproces helder wordt uitgelegd. Duur 3:27 min.

De Triangel van wondbehandeling biedt u een ideale leidraad voor het juist inzetten van dit assortiment klassieke wondzorgproducten.

Laat elke dag tellen met de Triangel van Wondbehandeling

Coloplast, de fabrikant van Biatain®, heeft zorgprofessionals wereldwijd gevraagd wat belangrijke gebieden zijn om op te letten bij de behandeling van een wond. 6 De reactie was duidelijk: wanneer het gaat over wondmanagement hou je het wondbed in de gaten, de wondrand en de huid rondom de wond, omdat elk van de deze gebieden van significant belang zijn voor de genezing van de wond.

Wat wordt gemist is een intuïtief, eenvoudig te gebruiken wondbehandelingsframe dat deze drie gebieden bestrijkt.
 

  • Wondbed
  • Wondrand
  • Huid rondom de wond

Zo is de Triangel van Wondbehandeling ontstaan
Deze holistische aanpak met behulp van de Triangel van Wondbehandeling verzekert op een eenvoudige wijze, dat deze drie gebieden van de wond voortdurend in de gaten worden gehouden.

Volg gratis de online klinische les in wondzorg en breng de Triangel in de praktijk
Het is binnenkort mogelijk om online, dus op de locatie en het tijdstip waarop u het beste uitkomt, gratis een online klinische les te volgen waarbij u leert over alle type wonden, fases, oorzaken en facetten van de hedendaagse wondgenezing van wonden die complex genezen. Informeer hiernaar bij uw Biatain wondzorg NL contactpersoon of stuur ons een e-mail.

Biatain wondzorg NL - Productsoorten
   
Biatain wondzorg NL - Primaire functie(s)
   
Biatain wondzorg NL - WCS-model
   
Biatain wondzorg NL - Verbandwisselfrequenties
   Divisie

Biatain wondzorg NL is een speciale divisie van AllweCare medical B.V. die de promotie, verkoop en klinische begeleiding verzorgt van de Coloplast wondzorgproducten.

Fabrikant

De fabrikant van alle producten vernoemd op dit gedeelte van onze website is Coloplast A/S te Denemarken.

Missie

Middels educatie en de inzet van hoge kwaliteitsproducten de wondgenezing bespoedigen en de maatschappelijke participatie bevorderen.

Team

Biatain wondzorg NL bestaat uit 2 account managers (noord / zuid) die worden ondersteund door het logistiek centrum van AllweCare medical B.V. te Heteren.

Service

Wij stellen e-learning, klinische lessen en samples beschikbaar. Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00