Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Voor sterk exsuderende wonden ...Het verschil tussen Adhesive & Non-Adhesive is dat de Non-adhesive een niet klevend microporeus laagje in het verband aan de huidzijde heeft.

Superieure absorptie voor sterk exsuderende wonden.

Biatain Super is een sterk absorberend hydrocapillair verband dat een genezend vochtig wondmilieu creëert voor exsuderende wonden. Het is verkrijgbaar in zowel een adhesive als non-adhesive variant.

  • Vochtig wondmilieu voor snellere genezing (18-20)
  • Geschikt voor sterk exsuderende wonden (19)
  • Alles-in-één eenvoudig te gebruiken verband (18)


Gebruik
Biatain Super kan worden gebruikt voor een brede range aan exsuderende wonden, inclusief been ulcera, decubitus ulcera, niet-geïnfecteerde diabetische voet ulcera, donor sites, postoperatieve wonden en ontvellingen. Biatain Super kan worden gebruikt in combinatie met compressietherapie.

Biatain Super, Non-Adhesive
   
Biatain Super, Adhesive
   
Verkrijgbaarheid & vergoeding
   

(C) Coloplast A/S, Denemarken. Alle producten op deze pagina zijn medische hulpmiddelen.


Divisie

Biatain wondzorg NL is een speciale divisie van AllweCare medical B.V. die de promotie, verkoop en klinische begeleiding verzorgt van de Coloplast wondzorgproducten.

Fabrikant

Coloplast A/S te Denemarken.

Bekijk hier de Nederlandstalige brochure.

Missie

Middels educatie en de inzet van hoge kwaliteitsproducten de wondgenezing bespoedigen en de maatschappelijke participatie bevorderen.

Team

Biatain wondzorg NL bestaat uit 2 account managers (noord / zuid) die worden ondersteund door het logistiek centrum van AllweCare medical B.V. te Heteren.

Service

Wij stellen e-learning, klinische lessen en samples beschikbaar. Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00