Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Superieure absorptie bij een kwetsbare huid

Superieure absorptie voor wonden met extra kwetsbare huid.

Biatain Non-Adhesive is een zacht en comfortabel polyurethaan schuimverband dat effectief wond exsudaat absorbeert en vasthoudt.1,4 Dit verzekert een vochtige omgeving voor de genezing van exsuderende wonden.(8,9)
 

  • Superieure absorptie (1,4,5)
  • Minimale kans op lekkage en maceratie (1)
  • Lange draagtijd
  • Zacht en flexibel verband (16,17)


Gebruik
Biatain Non-Adhesive kan worden gebruikt voor een brede range aan exsuderende wonden, inclusief been ulcera, decubitus ulcera, niet-geïnfecteerde diabetische voet ulcera, donor sites, postoperatieve wonden en ontvellingen. Biatain Non-Adhesive kan worden gebruikt in combinatie met compressietherapie.

Biatain Non-Adhesive
   
Verkrijgbaarheid & vergoeding
   
 
Biatain wondzorg NL - Primaire functie(s)
   
Biatain wondzorg NL - WCS-model
   
Biatain wondzorg NL - Verbandwisselfrequenties
   

(C) Coloplast A/S, Denemarken.

Divisie

Biatain wondzorg NL is een speciale divisie van AllweCare medical B.V. die de promotie, verkoop en klinische begeleiding verzorgt van de Coloplast wondzorgproducten.

Fabrikant

Coloplast A/S te Denemarken.

Bekijk hier de Nederlandstalige brochure.

Missie

Middels educatie en de inzet van hoge kwaliteitsproducten de wondgenezing bespoedigen en de maatschappelijke participatie bevorderen.

Team

Biatain wondzorg NL bestaat uit 2 account managers (noord / zuid) die worden ondersteund door het logistiek centrum van AllweCare medical B.V. te Heteren.

Service

Wij stellen e-learning, klinische lessen en samples beschikbaar. Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00