Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Extra stevig en behoud zijn vorm

Biatain Fiber met HexaLock Technology voor sterk exsuderende, vervuilde en diepe wonden, inclusief ondermijningen.

Biatain Fiber met HexaLock Technology is een gellerend vezelfverband dat effectief exsudaat absorbeert en bacteriën vasthoudt, waardoor exsudaatophoping wordt verminderd. Het behoudt zijn vorm, waardoor het risico op het ontstaan van gaten wordt geminimaliseerd en er meer exsudaat wordt opgevangen. Biatain Fiber is geïndiceerd voor gebruik bij acute en chronische wonden zoals diabetische ulcera, beenulcera (arteriële ulcera, veneuze ulcera en beenulcera met gemengde etiologie), decubitus (stadium II-IV), exsudaatabsorptie bij oncologische wonden, traumatische wonden, brandwonden van gedeeltelijke dikte, donorplaatsen en postoperatieve chirurgische wonden.

HexaLock Technology
Voor extra stevigheid zijn in het verband BiCo (bicomponent) vezels samengebonden met CMC (sodium carboxymethyl cellulose) vezels. Het samenbinden wordt gedaan door middel van thermobonding. Het vezelverband is versterkt met een uniek reliëf van hexagonen (zeshoeken), dat de vezels stevig bij elkaar houdt. Met de HexaLock Technology worden exsudaat en bacteriën gebonden en de krimp van het verband geminimaliseerd. De gelijkmatige verdeling van de gel maakt dat het verband eenvoudig en in zijn geheel is te verwijderen.
Droog
   Nat

Biatain Fiber assortiment en samenstelling
   
Biatain Fiber verkrijgbaarheid en vergoeding
   
 
Biatain wondzorg NL - Primaire functie(s)
   
Biatain wondzorg NL - WCS-model
   
Biatain wondzorg NL - Verbandwisselfrequenties
   

Divisie

Biatain wondzorg NL is een speciale divisie van AllweCare medical B.V. die de promotie, verkoop en klinische begeleiding verzorgt van de Coloplast wondzorgproducten.

Fabrikant

Coloplast A/S te Denemarken.

Bekijk hier de Nederlandstalige catalogus van februari 2020.

Missie

Middels educatie en de inzet van hoge kwaliteitsproducten de wondgenezing bespoedigen en de maatschappelijke participatie bevorderen.

Team

Biatain wondzorg NL bestaat uit 2 account managers (noord / zuid) die worden ondersteund door het logistiek centrum van AllweCare medical B.V. te Heteren.

Service

Wij stellen e-learning, klinische lessen en samples beschikbaar. Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00