Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Verbeterd contact voor een ongestoord wondbed

Biatain Contact is een enkelzijdige siliconen wondcontactlaag geschikt voor de behandeling van complex genezende wonden met verschillende niveaus van exsudaat.

Een siliconen wondcontactlaag is bedoeld om verkleving van het absorberende secundaire verband met het wondbed te voorkomen en zo de wondgenezing te bespoedigen. Biatain Contact is volledig transparant om het wondbed goed te kunnen observeren en bevat grote gaatjes om vuil en vocht ongehinderd te kunnen laten passeren. Het verband kleeft aan één zijde zodat het verschonen van het secundaire verband uiterst eenvoudig is. Biatain Contact beschermt tegen het ingroeien van het secundair verband en helpt om de pijn bij het verschonen van dat verband te minimaliseren.

 
Biatain Contact assortiment en specificaties
   
Biatain Contact verkrijgbaarheid en vergoedingsstatus
   
Biatain Contact publicaties & deskundigenoordelen
   
Biatain Contact bijsluiter en receptformulier
   

Divisie

Biatain wondzorg NL is een speciale divisie van AllweCare medical B.V. die de promotie, verkoop en klinische begeleiding verzorgt van de Coloplast wondzorgproducten.

Fabrikant

De fabrikant van alle producten vernoemd op dit gedeelte van onze website is Coloplast A/S te Denemarken.

Missie

Middels educatie en de inzet van hoge kwaliteitsproducten de wondgenezing bespoedigen en de maatschappelijke participatie bevorderen.

Team

Biatain wondzorg NL bestaat uit 2 account managers (noord / zuid) die worden ondersteund door het logistiek centrum van AllweCare medical B.V. te Heteren.

Service

Wij stellen e-learning, klinische lessen en samples beschikbaar. Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00