Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Pijnverzachting bij tepelverwonding binnen uren!

 

  • Verzacht de pijn vrijwel direct
  • Ondersteunt een snelle wondgenezing
  • Onderbreekt de borstvoeding niet 


Vraag gratis een sample NursiCare aan 
  • Klik hier om de NursiCare folder te lezen.
  • Klik hier voor de digitale gebruiksaanwijzing.
  • Klik hier voor de positieve resultaten van NursiCare in een Israelische case studie (Engelstalig).

Borstvoeding weer mogelijk dankzij NursiCare

"Natuurlijk wist ik dat het juist aanleggen van de baby de beste manier is om verwondingen aan de tepels te voorkomen. Ondanks alle zorg en aandacht ontstonden er bij mij toch pijnlijke kloofjes en moest ik bijna stoppen met de borstvoeding vanwege de pijn. Dankzij NursiCare wondverbanden was de pijn vrijwel direct verdwenen en kon ik gewoon doorgaan met het geven van borstvoeding. Binnen een paar dagen waren alle wondjes volledig hersteld."

Borstvoeding en tepelkloofjes

Tepelkloofjes zijn kleine verwondingen aan het uiteinde van de tepel of bij de overgang van de tepel op de tepelhof. Verkeerd aanleggen van de baby bij het geven van bortvoeding is een veel voorkomende oorzaak. Recent onderzoek toont aan dat meer dan 30% van de vrouwen die beginnen met het geven van borstvoeding te maken krijgt met verwondingen aan de tepel. Over het algemeen zijn deze verwondingen zeer pijnlijk en het vergt extra veel motivatie van de moeder om borstvoeding te blijven geven.

Snel van de pijn af

NursiCare is ontwikkeld door PolyMem. Met al meer dan 25 jaar ervaring in de genezing van complexe- en chronische wonden blijkt uit recent onderzoek uit Israel dat het PolyMem verband ook uitermate geschikt voor de behandeling van acute wonden. PolyMem is een multifunctioneel polymerisch membraan verband dat natuurijke ingrediënten bevat zoals glycerine om de ontsteking te remmen en de pijn direct te verzachten. Lees hier meer over PolyMem.

NursiCare is absoluut veilig** voor moeder en kind en laat geen 'vreemde' smaak na, zoals veel zalven of andere hulpmiddelen vaak doen. Met 1 á 2 doosjes (á 6 stuks) blijken de tepelkloofjes aan beide tepels in de meeste gevallen volledig te zijn genezen. Zodra PolyMem wordt aangebracht neemt de pijn vaak al binnen één uur aanzienlijk af, om in veel gevallen volledig te verdwijnen.


Klik op onderstaand artikel en bestel direct
NursiCare
NursiCare tepelverband
1
Art.nr. 400
NursiCare tepelverband ontwikkeld door PolyMem. 6 stuks in 1 doosje.
x € 19,95


* Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 3,50 verzendkosten. Vandaag voor 15:00 uur besteld en betaald met iDeal, is in de regel de volgende werkdag bij u thuisbezorgd.
** NursiCare is CE gecertificeerd als medisch hulpmiddel en is o.a. goedgekeurd door de Amerikaanse FDA.PolyMem

Een chronische wond op een effectieve en eenvoudige manier behandelen met PolyMem multifunctioneel polymerisch membraan (MPM) verband.

MelMax

Een stagnerende complexe wond weer reactiveren kan optimaal met MelMax MMP regulerend honingverband.

DryMax

Wanneer behandeling van een chronische wond maximale absorptie van exsudaat vereist, kies dan voor DryMax superabsorberend wondverband.

Natrox

Continue Zuurstof Wond Therapie (CZWT) is dat mogelijk? Het wordt nu mogelijk met Natrox. Lees hier alles over deze bijzondere uitvinding.

Spycra Contact

Om te voorkomen dat een verband vastkleeft aan de wond is Spycra Contact een zacht, elastisch en voordelig siliconen wondcontactverband.
+31 (0)24 - 677 78 00